28.3.08

Fem casal?


Avui a les 8 del vespre, després d'alguns mesos de reflexió i trobades per acabar d'embastar el projecte, tindrà lloc la inauguració del Casal Popular Numen Mestre.

"Diversos col·lectius torrencs (AJBG, ABG, Revista El Timbal, etc) s’han unit per obrir un espai de trobada, intercanvi d’experiències, d’activitat cultural i de reflexió política.
El Casal Popular és hereu de la tradició societària torrenca que darrerament va tenir L’Auca com a emblema. Des del seu tancament, els col·lectius que s’hi trobaven han estat dissenyant el que serà el Casal. D’aquesta manera, el local, situat a l’Avinguda Catalunya, 33 de Torredembarra, s’obrirà al públic de dimecres a dissabte totes les tardes. A més a més, la sala de reunions pot ser demanada per qualsevol entitat que vulgui participar al Casal."
.
Endavant que...tot està per fer i tot és possible!

3 comentaris:

pablo ha dit...

Felicitats!!!

per molts més casals com aquest extesos arreu del territori!

e. ha dit...

acabo de veure les divagacions galeanejants d'un post antic al blog del pablo (esteu molt malament, macos ;)).

consti que a mi el galeano també m'agrada, eh.

quin llibre tens de la belli? espero que sigui la mujer habitada! te'l volia dur el proper dissabte, però s'ha extraviat en mans d'algú (allò que passa quan deixes els llibres...).

Anna ha dit...

eis floretaaaaa!!!!!

si que estic mandrosa si per fer l'actualització...mai trobo el moment..jejeje pero s'ha acabat la mandraaaaaaaaaa!!! te lo xuro per les calces de la Mafaldaaaa!!!jejeje

un petonarru nina!!